DJK Limburg succesvol voor Floor Küster

Met Pinksteren werden de Districts Jeugdkampioenschappen Limburg afgerond. Bij ME 10 Groen kon Floor Küster tot de halve finale doordringen. Ook Thomas Geukemeijer kon bij JE 10 Groen de halve finale bereiken.
In de halve finale speelde Floor tegen clubmaatje Milou Klingen. In een spannende beslissende tie-break kon Floor de wedstrijd in haar voordeel beslissen. Thomas speelde tegen Scott Houben. Scott was duidelijk nog een maatje te groot en Thomas verloor in twee sets.
Floor stond in de finale wederom tegen Santi van Hensberg (1), waar zie in de poule nog tegen verloor. Met een duidelijk plan voor ogen kon Floor nu veel meer tegenstand bieden. Met vechtlust en ‘koppie’ kon Floor net als in de halve finale de beslissende tie-break naar zich toetrekken. Puike prestatie Floor, vasthouden deze vorm. Gefeliciteerd met de 1ste plaats Floor.
Thomas mocht om plaats 3/4 nog tegen Neo Arents spelen. Ook dit was een spannende wedstrijd die Thomas in twee zwaarbevochten sets kon winnen. Gefeliciteerd met de 3de plaats Thomas.