Tennisschool Regio Zuid blijft ondersteuning ontvangen van KNLTB

De KNLTB heeft het aantal van 33 gecertificeerde tennisscholen vermindert naar 15 tennisscholen in seizoen 2020-2021. Ondanks dat Tennisschool Regio Zuid niet bij de 15 geselecteerde tennisscholen zit, komt Tennisschool Regio Zuid wel in aanmerking voor een speciale regeling.

Geselecteerde spelers vanaf 11 jaar kunnen een financiële ondersteuning ontvangen van 75% van de standaardsubsidie. Jacco Eltingh, Technisch Directeur KNLTB:”Het was voor de certificeringscommissie een overduidelijke conclusie om op een aantal locaties een flexibele vorm toe te passen. We willen namelijk niets liever dan de kwaliteit van spelers en tennisscholen te waarborgen voor de toekomst.”

Geen onderscheid onderbouw en bovenbouw
In het nieuwe seizoen 2020-2021 komt het onderscheid tussen de onderbouw en bovenbouw te vervallen, waardoor er 15 gecertificeerde scholen overblijven. Daarnaast start de KNLTB met zogenoemde instroompartners die extra cluboverstijgende trainingen geven voor kinderen tot en met 10 jaar. Ook wordt er gekeken naar centralisatie in 2021.

Tennisschool Regio Zuid is tevens instroompartner van de KNLTB seizoen 2020-2021. Dus vanaf eind september begin oktober starten wij hiermee. Scoutingsdagen volgen eind augustus 2020.